Dienas horoskops 16.10.2017.

Auns

Brīža karstumā daudzas lietas var “saiet dēlī”. Neļaujiet situācijai valdīt par sevi. Vēlams nolikt ilgtermiņa nākotnes mērķus. Šis ir labs laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu ar saviem matiem. Izdariet kaut ko jauku, negaidot neko pretī.

Vērsis 

Pienācis laiks tikt skaidrībā ar jūtām, ko izjūtat pret kādu draugu. Nekļūstiet pārāk emocionāls, kā tas ir bijis pēdējā laikā. Viņa atbilde var nebūt tā, ko jūs cerējāt dzirdēt, bet visu noskaidrojot, attiecības varēs virzīties tā, kā tām vajadzētu. Raugies pēc cilvēka, kas tērpies sarkanā, jo viņam priekš tevis varētu būt kāds svarīgs ziņojums.

Dvīņi

Ir pienācis laiks rīkoties saskaņā ar informāciju, kuru nesen saņēmāt. Tev parasti nepatīk šūpot laivu, bet ir laiks sakult viļņus. Skaitlim četri šodien būs īpaša nozīme.

Vēzis

Ko gan mēs bez tevis darītu? Paldies, ka pievieno tik daudz prieka tuvāko dzīvē. Viņu novērtējums var nebūt izteikts, bet tas ir spēcīgs. Tuvojoties vakaram, saplānojiet rītdienu.

Lauva 

Jūs šodien esat masu iznīcināšanas ierocis, un jūs labāk izmantotu savas intereses, ja rūpīgāk paskatītos uz savu darbību. Vari zaudēt kaut ko dārgu, ja nepārdomāsi visu savu rīcību, izmantojot savus loģiskos secinājumus. Paslēpiet savu sirdi no personas, kas jūs pēdējā ir sāpinājusi.

Jaunava

Jums patīk būt grupā, Jaunava, un jūs ar prieku varēsiet dalīties savās interesēs un iemācīties jaunas lietas no citiem. Pie horizonta ir kaut kas, kas liks tev iziet no komforta zonas un uzņemties jaunu projektu. Šodien ir laba diena, lai uzvilktu kaut ko zaļu.

Svari

Uzmanies no ziloņiem trauku veikalā! Tie vat novērst jūsu uzmanību un iemīt zemē. Tu esi bijis nobažījies par kādu dīvainu mīlas dēku, un ne velti. Centieties izprast pievilkšanās raksturu un uzzināt, vai zem tā neslēpjas kas vairāk.

Skorpions

Beidz rāpties pa sienām un atrod jaunu motivāciju nostāties uz kājām. Notiks kas tāds, kas jūsu ilgtermiņa mērķus padarīs skaidrākus. Liec savām asinīm riņķot, pateicoties jaunai aktivitātei, it īpaši, ja tas ietver potenciālu romantisku interesi. Meklējiet kaķi, kas šodien varētu kalpot kā jūsu garīgais ceļvedis.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru